Smärtbehandling och preventiv behandling

Jag arbetar med mjukdelsbehandling som första steg i smärtbehandling. Behandlingen är ganska smärtsam. Många som kommer till mig brukar säga att det känns ”gottont”, för jag går in på de ställen som gör ont, men oftast känner många att det är just där som problemet sitter. Jag förväntar mig en klar förbättring redan efter första gången. Efter några gånger bör vi se hur styrka, cirkulation, rörlighet och uthållighet har ökat signifikant i området du söker för. Vidare ger jag stretching och övningar som är bra för just dig och din rehabilitering för en vardag med livskvalitet.

Du som har såväl långvariga kroniska smärtor som akuta är välkomna till mig.

Även fungerar mjukdelsbehandlingen preventivt. Jag har många som kommer till mig som arbetar med monotont arbete, dessa mår bra av att få behandling lite då och då för att mjuka upp de strukturer som har spänt sig över tid, även om det inte gör ont just vid tillfället. För att förebygga smärta helt enkelt. 

Exempel på områden du kan söka mig för; smärta i axlar/nacke, spänningar i axlar, nacke, huvud, huvudvärk, smärta i axlar (frozen), smärta i armbåge, ischias, ryggskott, ryggsmärta, knäsmärtor med mera.  

Mitt mål är att öka din livskvalitet och att medverka till att lösa den problematik du kommer för.

Varmt välkommen!

 

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s